Κορακακη - ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ: ΧΩΡΙΣΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ...

Κορακακη - ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ: ΧΩΡΙΣΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ .... Μία γλυκόπικρη γεύση άφησε στην αννα κορακάκη η έκτη θέση στα 10μ. Εμεινα πίσω σε φυσική κατάσταση, ωστόσο χάρηκα που έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ στα προκριματικά, αλλά και για την 6η θεση. Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας. Η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων είναι γεγονός μετά την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα σήμερα στο τόκιο. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και περιορίστηκε στην έκτη θέση.

Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας. Με αεροβόλο πιστόλι και σε λίγη ώρα διεκδικεί το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα! Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. Η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων είναι γεγονός μετά την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα σήμερα στο τόκιο. Αννα κορακακη (ελλαδα) 585 βιταλίνα μπατσαράσκινα (ρωσία) 582 γιουεμέι λιν (κίνα) 579 ματίλντ λαμόλ (γαλλία) 578 αντοανέτα κοσταντίνοβα (βουλγαρία) 578 ολένα κόστεβιτς (ουκρανία) 577

i-rena: *AΞΙΑ *ΧΡΥΣΗ *ΕΛΛΗΝΙΔΑ *ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ... *ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
i-rena: *AΞΙΑ *ΧΡΥΣΗ *ΕΛΛΗΝΙΔΑ *ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ... *ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ from pbs.twimg.com
Η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων είναι γεγονός μετά την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα σήμερα στο τόκιο. Υπενθυμίζεται ότι στον προκριματικό ήταν εντυπωσιακή και είχε προκριθεί με τη δεύτερη. Στεναχωρημένη ήταν η άννα κορακάκη που δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στη πρώτη τριάδα και να ανέβει στο βάθρο. Η ολυμπιακή αποστολή της ελλάδας μπήκε πρώτη στο γήπεδο, όπως συνηθίζεται, με σημαιοφόρους την άννα κορακάκη και τον λευτέρη πετρούνια. Η άννα κορακάκη ( δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. July 23, 2021 στις κατηγορίες αθλητικα , πανέτοιμοι για μία από τις κορυφαίες στιγμές της αθλητικής τους καριέρας είναι οι ολυμπιονίκες. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Με αεροβόλο πιστόλι και σε λίγη ώρα διεκδικεί το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα!

Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας.

Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στον τελικό. Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες. Με αεροβόλο πιστόλι στο τόκιο! Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η είσοδος της ελληνικής ομάδας στο ολυμπιακό στάδιο με σημαιοφόρους πετρούνια και κορακάκη. Ην έκτη θέση στα 10μ. Η ολυμπιακή αποστολή της ελλάδας μπήκε πρώτη στο γήπεδο, όπως συνηθίζεται, με σημαιοφόρους την άννα κορακάκη και τον λευτέρη πετρούνια. Εμεινα πίσω σε φυσική κατάσταση, ωστόσο χάρηκα που έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ στα προκριματικά, αλλά και για την 6η θεση. «το μόνο κακό με τη δημοσιότητα είναι η παραποίηση των δηλώσεών μας που γίνεται πολύ συχνά και με πολύ ανήθικο πολλές φορές τρόπο» δήλωσε η χρυσή ολυμπιονίκης άννα κορακάκη Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η είσοδος της ελλάδας με άννα κορακάκη και λευτέρη πετρούνια. Αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ.

Με σπουδαία εμφάνιση η αννα κορακάκη προκρίθηκε άνετα στον τελικό των 10μ. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή να μπουν πρώτοι με την ελληνική σημαία στα χέρια στο εθνικό στάδιο του τόκιο. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Εμεινα πίσω σε φυσική κατάσταση, ωστόσο χάρηκα που έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ στα προκριματικά, αλλά και για την 6η θεση. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Χαμός με τη νέα... αποκαλυπτική φωτογραφία της Κορακάκη ...
Χαμός με τη νέα... αποκαλυπτική φωτογραφία της Κορακάκη ... from sportdog.gr
July 23, 2021 στις κατηγορίες αθλητικα , πανέτοιμοι για μία από τις κορυφαίες στιγμές της αθλητικής τους καριέρας είναι οι ολυμπιονίκες. Η αννα κορακάκη ήταν εκπληκτική στον προκριματικό των 10μ. Υπενθυμίζεται ότι στον προκριματικό ήταν εντυπωσιακή και είχε προκριθεί με τη δεύτερη. Η δύο φορές ελληνίδα ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή να μπουν πρώτοι με την ελληνική σημαία στα χέρια στο εθνικό στάδιο του τόκιο. Στεναχωρημένη ήταν η άννα κορακάκη που δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στη πρώτη τριάδα και να ανέβει στο βάθρο. Η δύο φορές ελληνίδα ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα μετάλλια.

Η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων είναι γεγονός μετά την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα σήμερα στο τόκιο.

Η δις ολυμπιονίκης στο ρίο έκανε ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό και στον τελικό δεν ήρθε μεν το μετάλλιο, ωστόσο κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, κάτι που. Με αεροβόλο πιστόλι και σε λίγη ώρα διεκδικεί το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα! Με σπουδαία εμφάνιση η αννα κορακάκη προκρίθηκε άνετα στον τελικό των 10μ. Η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων είναι γεγονός μετά την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα σήμερα στο τόκιο. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Από την αρχή η ελληνίδα σκοπεύτρια έδειξε τις προθέσεις της και έβαλε τις βάσεις για να κλείσει το εισιτήριο της στον τελικό ο οποίος θα δειξαχθεί στις 5.15 το πρωί της κυριακής (25/07). Η είσοδος της ελληνικής ομάδας στο ολυμπιακό στάδιο με σημαιοφόρους πετρούνια και κορακάκη. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και περιορίστηκε στην έκτη θέση. Ότι έσπρωξε τον πετρούνια για να πάρει τη σημαία. Μία γλυκόπικρη γεύση άφησε στην αννα κορακάκη η έκτη θέση στα 10μ. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. July 23, 2021 στις κατηγορίες αθλητικα , πανέτοιμοι για μία από τις κορυφαίες στιγμές της αθλητικής τους καριέρας είναι οι ολυμπιονίκες.

Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στον τελικό των δέκα μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο, καθώς έμεινε στην έκτη θέση. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Η είσοδος της ελλάδας με άννα κορακάκη και λευτέρη πετρούνια. Με αεροβόλο πιστόλι και σε λίγη ώρα διεκδικεί το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα! Με σπουδαία εμφάνιση η αννα κορακάκη προκρίθηκε άνετα στον τελικό των 10μ.

ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας
ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας from www.patrisnews.com
Η άννα κορακάκη κατέλαβε ττην έκτη θέση στα 10μ. Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή να μπουν πρώτοι με την ελληνική σημαία στα χέρια στο εθνικό στάδιο του τόκιο. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η δύο φορές ελληνίδα ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Ην έκτη θέση στα 10μ. Δέκα διαμάντια του βαγγέλη κορακάκηο βαγγέλης κορακάκης ( 25 αυγούστου 1961 ) είναι έλληνας μουσικός.

Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό.

Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και περιορίστηκε στην έκτη θέση. Η δύο φορές ελληνίδα ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Στεναχωρημένη ήταν η άννα κορακάκη που δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στη πρώτη τριάδα και να ανέβει στο βάθρο. Ότι έσπρωξε τον πετρούνια για να πάρει τη σημαία. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Αννα κορακακη (ελλαδα) 585 βιταλίνα μπατσαράσκινα (ρωσία) 582 γιουεμέι λιν (κίνα) 579 ματίλντ λαμόλ (γαλλία) 578 αντοανέτα κοσταντίνοβα (βουλγαρία) 578 ολένα κόστεβιτς (ουκρανία) 577 Η δύο φορές ελληνίδα ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα μετάλλια. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες. Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στον τελικό. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε. Εξαιτίας του covid είχα να κάνω τελικό στο 10αρι δύο χρόνια. Με σπουδαία εμφάνιση η αννα κορακάκη προκρίθηκε άνετα στον τελικό των 10μ.

0 Response to "Κορακακη - ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ: ΧΩΡΙΣΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel